Vraagbaak voor Accountants  

Onafhankelijk advies

Btw-vraagstukken zijn vaak best ingewikkeld. Juist als het gaat om internationale transacties. We worden daarom vaak gevraagd om mee te kijken. En dat doen we graag, want wij zijn geen concurrent voor jou als accountant of fiscalist. We hebben een onafhankelijke positie en geven adviezen. In de meeste gevallen weet de klant niet eens dat wij betrokken zijn geweeest. 

Aandacht voor BTW

Btw is een significant onderdeel van het werkkapitaal van uw klanten. Toch krijgt het vaak weinig aandacht. We zien dat er veel winst voor ondernemers te behalen valt als er geschakeld wordt met onze specialisten. Ook zijn veel ondernemers en zelfs accountants zich niet bewust van de btw risico’s die ze lopen. En zowel de voordelen als de risico’s kunnen flinke gevolgen hebben. 

Misschien heb ik het al jaren verkeerd gedaan?

Wij kijken niet naar wie het gedaan heeft of waarom. We geven een eerlijk advies hoe je de btw-uitdagingen moet oplossen. Daar horen soms ook correcties van het verleden bij. Maar wij begrijpen als geen ander dat btw best ingewikkeld is. Het is bijna niet mogelijk om alle actualiteiten, jurisprudentie en Europese wetgeving bij te houden.

RONALD VAN DEN HURK MSC

Onze collega Ronald staat veel accountants te woord. Hij heeft Fiscale Economie gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met adviseren van internationaal opererende bedrijven en accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Bezoekadres

Amstelwijckweg 17
3316 BB Dordrecht

Correspondentieadres

Postbus 9179
3301 AD Dordrecht

T: 078 - 622 54 52
F: 078 - 622 55 24
E: info@btwinstituut.nl

KvK: 244.281.70
BTW: NL.81.88.999.79.B01

Stel je vraag

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Heeft u een specifieke btw-vraag? Laat hieronder uw contactgegevens achter! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

wIJ WERKEN VOOR

WAHOO
Goede Doelen Nederland

Vragen aan BTW-SPECIALISTEN 

Kennis instituut

Wist u dat BTW-INSTITUUT de landelijke vraagbaak is van boekhouders en administratiekantoren? Via de brancheorganisatie NOAB hebben de medewerkers toegang tot de kennis van BTW-INSTITUUT. 
Doordat we een gunstige regeling hebben gemaakt met NOAB voor hun leden is btw-expertise voor iedere ondernemer betaalbaar beschikbaar.

Training & Opleiding

Veel van onze collega's worden gevraagd voor gastlessen, workshops, seminars en complete (incompany)opleidingen. We delen onze kennis ook online via webinars, plublicaties in vakbladen, nieuwsartikelen en verslaglegging van recente jurisprudentie. 

Actueel3 home BTW Instituut

Contact

Our specialists

VAT INSTITUTE is comprised of a large team of VAT experts, each with their own area of focus. We’ll give you the best possible specialist for whatever issue you might be facing. 

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close