PARTNER voor
NOAB-Leden  

Gratis advies

Wist u dat BTW-INSTITUUT dé landelijke vraagbaak is van boekhoud- en administratiekantoren? Speciaal voor alle leden van branche-organisatie NOAB geven wij gratis advies over btw-vraagstukken. 

Aandacht voor BTW

Btw is een significant onderdeel van het werkkapitaal van uw klanten. Toch krijgt het vaak weinig aandacht. We zien dat er veel winst voor ondernemers te behalen valt na een korte check door onze specialisten. Veel ondernemers zich niet bewust van de btw risico’s die ze lopen. En zowel de voordelen als de risico’s kunnen flinke gevolgen hebben. 

Misschien heb ik het al jaren verkeerd gedaan?

Wij kijken niet naar wie het gedaan heeft of waarom. We geven een eerlijk advies hoe je de btw-uitdagingen moet oplossen. Daar horen soms ook correcties van het verleden bij. Maar wij begrijpen als geen ander dat btw best ingewikkeld is. Het is bijna niet mogelijk om alle actualiteiten, jurisprudentie en Europese wetgeving bij te houden.

Gratis Advies 

BTW-INSTITUUT is de helpdesk van NOAB op het gebied van btw. De helpdesk is bedoeld om snel te kunnen spiegelen bij complexere vraagstukken in het dagelijkse werk. We beantwoorden vragen en kunnen bevestigen of u een pleitbaar standpunt heeft. 

 NOAB en BTW-INSTITUUT hebben afgesproken dat NOAB-leden gratis mogen contacten met BTW-INSTITUUT. Natuurlijk is er een grens aan gratis advies. Daarom is de afspraak dat de eerste 30 minuten gratis zijn. Daarna betaalt u ons gebruikelijke tarief. 

1
Invullen formulier / Bellen

Vul het formulier in op onze website of bel direct met een van onze collega's.

2
Spelregels

U heeft contact met een van onze collega's om uw gegevens te registreren en de juiste specialist in te plannen.

3
Gratis advies btw-specialist

Meestal heeft u binnen 24 uur het advies van een btw-specialist van BTW-INSTITUUT. 

Bezoekadres

Amstelwijckweg 17
3316 BB Dordrecht

Correspondentieadres

Postbus 9179
3301 AD Dordrecht

T: 078 - 622 54 52
F: 078 - 622 55 24
E: info@btwinstituut.nl

KvK: 244.281.70
BTW: NL.81.88.999.79.B01

Stel je vraag

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Heeft u een specifieke btw-vraag? Laat hieronder uw contactgegevens achter! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen

wIJ WERKEN VOOR

WAHOO
Goede Doelen Nederland

Vragen aan BTW-SPECIALISTEN 

Kennis instituut

Wist u dat BTW-INSTITUUT de landelijke vraagbaak is van boekhouders en administratiekantoren? Via de brancheorganisatie NOAB hebben de medewerkers toegang tot de kennis van BTW-INSTITUUT. 
Doordat we een gunstige regeling hebben gemaakt met NOAB voor hun leden is btw-expertise voor iedere ondernemer betaalbaar beschikbaar.

Training & Opleiding

Veel van onze collega's worden gevraagd voor gastlessen, workshops, seminars en complete (incompany)opleidingen. We delen onze kennis ook online via webinars, plublicaties in vakbladen, nieuwsartikelen en verslaglegging van recente jurisprudentie. 

RONALD VAN DEN HURK MSC

Onze collega Ronald staat veel accountants te woord. Hij heeft Fiscale Economie gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met adviseren van internationaal opererende bedrijven en accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Actueel3 home BTW Instituut

Contact

Our specialists

VAT INSTITUTE is comprised of a large team of VAT experts, each with their own area of focus. We’ll give you the best possible specialist for whatever issue you might be facing. 

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close