Medewerkers

mr. Machiel van Driel RB

Machiel heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en is directeur van BTW-Instituut. Machiel houdt zich met name bezig met btw-advisering van non profit-instellingen.

Mr. Frank Resseler

Frank heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Frank houdt zich met name bezig met het adviseren en trainen van internationaal opererende bedrijven en instellingen. Ook is Frank verantwoordelijk voor de Chinese klanten van VAT Institute.

Mr. Dr. Matthijs van der Wulp

Matthijs heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (bachelor) en Tilburg University (master). Op 14 oktober 2021 promoveerde hij op het proefschrift “Vastgoedtransacties in de Europese btw”. Matthijs is Hoofd Wetenschappelijk Bureau binnen BTW-INSTITUUT en houdt zich onder meer bezig met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures en het verzorgen van publicaties in diverse vakbladen. Daarnaast is hij als universitair docent verbonden aan Tilburg University en vaste medewerker van de vakbladen BtwBrief en Vakstudie-Nieuws

Joanne Ligthart-de Bruin LLB

Joanne heeft de opleiding HBO-Rechten afgerond en houdt zich met name bezig met advisering van non profit-instellingen.

Daphne Stienen-van den Heuvel MSc

Daphne heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met btw-advisering van instellingen in de non-profit-sector.

Ronald van den Hurk MSc

Ronald heeft Fiscale Economie gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met online btw-advies via BTW-PLAZA en adviseert daarbij vooral accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Drs. Ariane van den Berg-Smolders MSc

Ariane heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft de opleiding tot fiscaal adviseur gevolgd bij FSDC. Ariane houdt zich met name bezig met het adviseren van internationaal opererende organisaties en is verantwoordelijk voor cliënten van VAT Institute in het Midden-Oosten.

Paula Posthumus LLM

Paula heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan Tilburg University. Ze houdt zich met name bezig met het adviseren van internationaal opererende bedrijven en fiscale vertegenwoordiging.

Vivian Mok LLM

Vivian heeft Fiscaal recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de advisering van Chinese klanten en internationaal opererende bedrijven.

Lin Xu

Lin is werkzaam voor het China team van VAT Institute en houdt zich met name bezig met de advisering van Chinese klanten.

Hans de Waard

Hans is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Lara Wensing

Lara is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Anne Bakker-Molenaar

Anne is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Nina Hoek-Vos

Nina is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Anita van den Dool

Anita is aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met btw-compliance en btw- en accijnsteruggaven.

Petra Huisman-Hoogesteger

Petra is werkzaam als directiesecretaresse.

Eveline ten Hoor

Eveline is werkzaam als secretaresse.

Adrianne van Willigen-Klijnsmit

Adrianne is werkzaam als secretaresse.

Ilse de Jong-de Jong

Ilse is werkzaam als secretaresse.

Joëlle de Gelder-Keesmaat

Joëlle is werkzaam als secretaresse.