Medewerkers

mr. Machiel van Driel RB

Machiel heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en is directeur van BTW-Instituut. Machiel houdt zich met name bezig met btw-advisering van non profit-instellingen.

Mr. Frank Resseler

Frank heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Frank houdt zich met name bezig met het adviseren en trainen van internationaal opererende bedrijven en instellingen. Ook is Frank verantwoordelijk voor de Chinese klanten van VAT Institute.

Mr. Matthijs van der Wulp LLM

Matthijs heeft Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Fiscaal Recht aan Tilburg University gestudeerd en is momenteel als buitenpromovendus verbonden aan Tilburg University. Matthijs houdt zich met name bezig met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures en verzorgt publicaties in diverse vakbladen. Matthijs is Hoofd Wetenschappelijk Bureau binnen BTW-Instituut.

Joanne Ligthart-de Bruin LLB

Joanne heeft de opleiding HBO-Rechten afgerond en houdt zich met name bezig met advisering van non profit-instellingen.

Daphne van den Heuvel MSc

Daphne heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met btw-advisering van instellingen in de non-profit-sector.

Ronald van den Hurk MSc

Ronald heeft Fiscale Economie gestudeerd aan Tilburg University en houdt zich met name bezig met online btw-advies via BTW-PLAZA en adviseert daarbij vooral accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Drs. Ariane van den Berg-Smolders MSc

Ariane heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft de opleiding tot fiscaal adviseur gevolgd bij FSDC. Ariane houdt zich met name bezig met het adviseren van internationaal opererende organisaties en is verantwoordelijk voor cliënten van VAT Institute in het Midden-Oosten.

Florian Bijvank

Florian studeert Fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Voornamelijk doet hij registraties, teruggaafverzoeken en aangiften. Ook is hij betrokken bij de btw-advisering van bedrijven en instellingen.

Paula Posthumus LLM

Paula heeft Fiscaal Recht gestudeerd aan Tilburg University. Ze houdt zich met name bezig met het adviseren van internationaal opererende bedrijven en fiscale vertegenwoordiging.

Hans de Waard

Hans is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Lara Wensing

Lara is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Anne Bakker-Molenaar

Anne is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Nina Hoek-Vos

Nina is senior aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met buitenlandse btw-registraties, buitenlandse btw-compliance en btw-teruggaven.

Ilse van der Wulp-van de Visch

Ilse is aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met btw-compliance en btw- en accijnsteruggaven.

Eveline ten Hoor

Eveline is aangiftemedewerker en houdt zich met name bezig met btw-registraties en btw-compliance.

Lin Xu

Lin is werkzaam als secretaresse voor Chinese relaties.

Petra Huisman-Hoogesteger

Petra is werkzaam als directiesecretaresse.

Adrianne van Willigen-Klijnsmit

Adrianne is werkzaam als secretaresse.

Ilse de Jong

Ilse  is werkzaam als secretaresse.

Joëlle de Gelder-Keesmaat

Joëlle is werkzaam als secretaresse.

Anita van den Dool

Anita is verantwoordelijk voor het proces met betrekking tot het adviseren en registreren van zonnepaneelhouders. Daarnaast is ze aangiftemedewerker.