Advisering

Stelt u uzelf of uw cliënten de juiste vragen over btw? Haalt u het meeste uit de fiscale positie? BTW-INSTITUUT geeft het antwoord.

btw is altijd in beweging

In de wereld van btw gelden gezegden als ‘Jong geleerd is oud gedaan’ niet. En ‘Eens een btw-specialist altijd een btw-specialist’ gaat ook niet op. Btw is namelijk een enorm dynamische wereld. Het staat nooit stil en verrast continu met nieuwe mogelijkheden en beperkingen. Voor veel (fiscaal) adviseurs, laat staan voor ondernemers, is het haast ondoenlijk om alle actualiteiten bij te houden. Niet voor BTW-INSTITUUT. Wij specialiseren ons in deze materie, houden alle ontwikkelingen bij en geven u graag kundig advies.

Oplossingen vóór problemen

Wanneer u niet weet dat er betere btw-opties bestaan, denkt u er wellicht ook niet aan om naar BTW-INSTITUUT te komen voor advies. Toch zijn we het liefst zo vroeg mogelijk bij uw organisatie of de organisatie van uw cliënt betrokken zodat we oplossingen kunnen bieden vóórdat er problemen ontstaan. Wanneer we aan de voorkant van een btw-proces meekijken, kunnen we voor direct zichtbaar resultaat in de aangifte zorgen. Schakelt u ons nadien in, dan kan het zijn dat sommige btw-zaken in dit stadium niet meer gerepareerd kunnen worden en uw client voordelen misloopt.

BTW besparen of betalen

Ons advies kan uw client veel geld besparen. Soms resulteert ons advies in een lagere btw-aangifte. Een andere keer kan die btw-aangifte wellicht ook hoger uitvallen dan u had gehoopt, maar besparen we uw client een flinke boete die hij uiteindelijk van de Belastingdienst tegemoet had kunnen zien omdat u op een verkeerd btw-spoor zat.  

Doe uw voordeel met actualiteiten

Veranderingen in de btw-regels kunnen, zonder dat u het in de gaten heeft, kansen of bedreigingen voor de btw-aangifte opleveren. Het BTW-INSTITUUT is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen en informeert zodra deze wijzigingen op uw organisatie of de organisatie van uw clienten van toepassing zijn. 

Heeft u een vraag of twijfelt u of u het maximale uit de fiscale positie haalt? Neem contact met ons op. We laten graag zien wat we kunnen betekenen.

Actueel3 home BTW Instituut

Contact

Our specialists

VAT INSTITUTE is comprised of a large team of VAT experts, each with their own area of focus. We’ll give you the best possible specialist for whatever issue you might be facing. 

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more

Close