9 februari 2012“Weer up-to-date dankzij BTW-PLAZA praktijkdagen”

Onlangs organiseerde BTW-PLAZA zes praktijkgerichte bijeenkomsten over de nieuwe btw-regels met betrekking tot het privégebruik van de auto. De belangstelling voor de bijeenkomsten was groot en de reacties waren zeer positief.

mr R.L. de Vries FB van Ridemi Belastingadvies te Zoetermeer
“Samen met een collega heb ik op 25 januari 2012 een van de praktijkbijeenkomsten van BTW-PLAZA bijgewoond over de nieuwe btw-regels met betrekking tot het privégebruik van de auto. Ondanks mijn basiskennis blijft het een lastig onderwerp. In vogelvlucht werden zowel de verschillen tussen de oude en nieuwe regels toegelicht, waarna we vragen konden stellen en werden voorzien van praktische tips. Mijn kennis is weer helemaal opgefrist en de bijeenkomst was zeer de moeite waard.”

Gezien de belangstelling voor de praktijkdagen worden er het komende jaar aan de hand van actuele thema’s wederom bijeenkomsten door het hele land georganiseerd. Onze adviseurs leggen de regels uit aan de hand van veel voorkomende praktische voorbeelden. Via de website en onze nieuwsbrief wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Hebt u behoefte aan een incompany praktijkbijeenkomst? Neem dan contact met ons op via info@btwplaza.nl
of 088 – 298 98 98. 

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op