6 september 2016Voor 1 oktober 2016 buitenlandse btw terugvorderen van 2015!

Btw op kosten gemaakt in andere lidstaten van de Europese Unie in 2015 moeten voor 1 oktober 2016 teruggevorderd worden via de portal bij de Nederlandse Belastingdienst. Indien u nog geen inloggegevens heeft voor de portal moeten deze zo snel mogelijk worden aangevraagd.

BTW-PLAZA kan het terugvorderen via de portal makkelijk voor u maken. Sinds kort heeft iedere onderneming namelijk direct toegang tot de btw & accijns teruggavetool via de homepage van BTW-PLAZA. Een BTW-PLAZA abonnement is voor het gebruik van deze tool niet langer nodig.

Alle benodigde informatie en relevante documenten over en voor uw teruggaveverzoeken vindt u op één plek online in een beveiligde omgeving. U bent zelf direct betrokken bij het teruggaveproces, maar BTW-PLAZA zorgt ervoor dat de verzoeken correct en tijdig worden ingediend. Bovendien verzorgt BTW-PLAZA de communicatie met de buitenlandse belastingdiensten. Het overzicht van onze tarieven treft u hier aan.

BTW-PLAZA kan u ook helpen met het terugvorderen van de btw uit landen buiten de EU. Deze teruggaveverzoeken moeten veelal op papier bij de belastingdienst van het teruggaveland ingediend worden. Voor het indienen van deze teruggaveverzoeken gelden veelal andere  termijnen. Wij kunnen u per land hierover informeren. Voor deze teruggaveverzoeken doen wij u op aanvraag een offerte toekomen. Mocht u vragen hebben over  de mogelijkheid om btw terug te vorderen in een bepaald land en de specifieke  termijnen dan kunt u contact met ons opnemen via info@btwplaza.nl.  

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op