30 juli 2012Vernieuwde homepage BTW-PLAZA

Al duizenden ondernemers, intermediairs, administrateurs en financieel managers maken inmiddels gebruik van BTW-PLAZA. Daarmee is BTW-PLAZA uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor compleet en actueel btw-advies. Om onze doelgroepen nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we onze homepage vernieuwd. In één oogopslag vindt u de belangrijkste onderdelen van BTW-PLAZA op een rij.

Nieuw is het overzicht van ons uitgebreide cursusaanbod, waarvoor u zich zoals bekend direct online kunt inschrijven. U vindt hier cursussen die wij al dan niet samen met onze partners organiseren. In de sectie ‘Btw-opinie’ leest u bijdragen van collega Matthijs van der Wulp over actuele en relevante btw-thema’s.  Heeft zijn verhaal u nieuwsgierig gemaakt? Meer informatie vindt u in het btw-handboek waar u direct naar door kunt linken. Uiteraard bieden we u ook het laatste nationale en internationale btw-nieuws, compleet en overzichtelijk gepresenteerd.

Nog geen lid van BTW-PLAZA? Meld u nu aan en krijg direct toegang tot het meest actuele btw-advies van Nederland. Voor leden van onze partners RB, NOAB, EVO en AVS is een lidmaatschap zelfs gratis!

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op