23 september 2011Van Driel & Fruijtier btw-specialisten lanceert www.btwplaza.nl

Dordrecht, 23 september 2011 – Professionals met vragen over btw, kunnen vanaf vandaag online terecht op www.btwplaza.nl. Initiatiefnemer Van Driel & Fruijtier btw-specialisten te Dordrecht biedt hiermee een nieuwe manier van btw-dienstverlening, die past binnen de trend van selfservice op internet. Kennis en nieuws worden op een gebruiksvriendelijke manier online ontsloten, zodat gebruikers zelf snel en gemakkelijk antwoorden op hun vragen kunnen vinden. En wie behoefte heeft aan een persoonlijk advies, legt met één klik op de knop direct contact met een ervaren btw-specialist.

Innovatie binnen btw-dienstverlening
“Het idee voor BTW-PLAZA is ontstaan vanuit de vraag hoe we onze kennis op een innovatieve manier beschikbaar kunnen stellen, zodat we adviseurs, accountants en administrateurs werkzaam  binnen het MKB nog beter van dienst kunnen zijn”, vertelt Ad Fruijtier. “Met BTW-PLAZA bieden wij hen op een snelle en gebruiksvriendelijke manier onafhankelijke informatie die ze zelf op elk gewenst moment kunnen raadplegen”. Machiel van Driel vult aan: “Wij geloven dat het delen van kennis, in tegenstelling tot er bovenop blijven zitten, leidt tot nieuwe kansen en inzichten. Bijvoorbeeld voor de invulling van ons dienstenpakket en strategische allianties. Hiermee kunnen we onze klanten, maar ook de branche, verder vooruit helpen.”

Antwoord op btw-vraagstukken
BTW-PLAZA geeft toegang tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vraagstukken. Bijvoorbeeld over heffingen en vrijstellingen, maar ook over bijzondere regelingen. Gebruikers kunnen eenvoudig btw-modellen en schema’s downloaden, maar ook kant-en-klare memo’s die ze zelf kunnen hergebruiken. Daarnaast deelt BTW-PLAZA via haar website en Twitter het meest actuele nationale en internationale btw-nieuws. Bijvoorbeeld over wijzigingen van wetsvoorstellen en beleidsbesluiten. Altijd met een praktische vertaling naar de praktijk. Dit najaar wordt ook de BTW-PLAZA app gelanceerd: btw-kennis, nieuws en advies on the go.

Meld u nu aan op BTW-PLAZA voor toegang tot de meest actuele btw-kennis van Nederland.

Van Driel & Fruijtier btw-specialisten | BTW-PLAZA | 23-09-2011 | Persbericht – www.btwplaza.nl: innovatie binnen btw-dienstverlening

 

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op