8 januari 2013RB-leden ook in 2013 gratis toegang tot BTW-PLAZA

BTW-PLAZA heeft haar samenwerking met het Register Belastingadviseurs (RB) verlengd en geïntensiveerd, waardoor leden van het RB ook in 2013 gratis gebruik kunnen maken van BTW-PLAZA. Hiermee heeft u als RB-lid altijd toegang tot het meest actuele btw-advies van Nederland, zowel via de website van BTW-PLAZA als de mobiele app.

De voordelen op een rij:

  • Toegang tot uitgebreid online btw-handboek en btw-branchepagina’s: altijd een actueel en passend antwoord op voor u relevante vragen, zowel over de Nederlandse als buitenlandse btw. Tevens kunt u hier praktische herbruikbare memo’s, schema’s, modellen, rechterlijke uitspraken en beleid downloaden.
  • Korting op landelijke btw-cursussen: het gehele jaar door organiseert BTW-PLAZA betaalbare btw-praktijkbijeenkomsten op verschillende locaties in het land. Als lid van BTW-PLAZA ontvangt u op alle praktijkbijeenkomsten, net als afgelopen jaar, aanzienlijke kortingen.
  • Actueel btw-nieuws: u bent altijd als eerste op de hoogte van het meest recente btw-nieuws, zowel over nationale als internationale btw-vraagstukken, via onze website, nieuwsbrief en Twitter.
  • Persoonlijk contact: heeft u behoefte aan meer uitleg en een persoonlijk advies? De adviseurs van Van Driel & Fruijtier btw-specialisten staan voor u klaar om uw specifieke btw-vragen te beantwoorden.

Wij verwelkomen u in 2013 weer graag. Nog geen lid? Meld u dan nu gratis aan via het aanmeldformulier en profiteer nu!

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op