23 maart 2015Persbericht: Gratis online btw-advies op www.BTWPLAZA.nl

Vanaf nu kunnen financieel professionals en ondernemers gratis btw-advies inwinnen op BTWPLAZA.nl. Abonnees van BTW-PLAZA krijgen direct een persoonlijk antwoord op specifieke vragen en komen niet voor onverwachte advieskosten te staan. Deze extra service is onderdeel van het vernieuwde btw-kennisportaal, waar naast een uitgebreid btw-handboek en het laatste btw-nieuws ook sectorspecifieke btw-informatie te vinden is.

“Met gratis advies willen wij de markt een alternatief bieden voor het “uurtje-factuurtje principe”, zegt Machiel van Driel, directeur van BTW-PLAZA. “We merken dat er veel behoefte is aan concreet advies op btw-gebied, maar dat de tarieven een belemmering kunnen vormen. Er is behoefte aan vaste prijzen en het overzichtelijk houden van de kosten. Daarom werken we met all-in abonnementen waarmee we btw-advies voor iedereen bereikbaar willen maken.”

Het gratis btw-advies is onderdeel van de nieuwe all-in abonnementenstructuur die BTW-PLAZA aanbiedt. Voor een vast bedrag krijg je als abonnee onbeperkte toegang tot het digitale handboek en de dagelijkse nieuwsvoorziening en kun je via de chat gratis vragen stellen aan ervaren btw-specialisten. Als het nodig is om het advies vast te leggen in de vorm van een memo, advies of brief dan krijg je vooraf een kostenopgaaf.

Van Driel vervolgt: “We bieden zoveel mogelijk digitaal aan, via de website en chat. Zo houden we de kosten voor persoonlijk advies laag en besparen we onze abonnees, maar ook onszelf, een hoop administratie. We doen geen concessies aan de kwaliteit van onze diensten en adviezen, want we beantwoorden elke vraag nog steeds zo concreet mogelijk. We standaardiseren onze prijzen, niet onze adviezen.”

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op