14 september 2015Leergang ‘BTW in logistiek en internationaal ondernemen’ van EVO en Fenedex in samenwerking met BTW-PLAZA

Overzicht van de spelregels van BTW

De btw is een Europese belasting. Bij grensoverschrijdend zaken doen is het van belang om te weten in welk land btw moet worden afgedragen en waar het moet worden teruggevraagd. Financiële en logistieke medewerkers moeten dan ook op de hoogte zijn van de do’s en dont’s, zodat wordt voorkomen dat naheffingen en boetes volgen.

EVO en Fenedex bieden gezamenlijk de zorgvuldig samengestelde Leergang ‘BTW in logistiek en internationaal ondernemen’ aan met verschillende workshops op het gebied van btw. De leergang op niveau 1-2 geeft een overzicht van de spelregels van de btw. De docenten zijn afkomstig van BTW-PLAZA, kennispartner van EVO en Fenedex voor alle btw-vraagstukken van leden.

Duur
3 dagen (6 dagdelen)

Data & Locatie
26-11-2015 – Utrecht
03-12-2015 – Utrecht
10-12-2015 – Utrecht

Het rooster ontvangt u na een aanmelding of kunt u opvragen bij één van de opleidingsadviseurs.

Voor wie?
Medewerkers van de afdelingen Finance, Customer service en Logistiek.

Doelstelling
Tijdens de cursus leert de deelnemer de basisbeginselen van de btw, toegespitst op logistiek en internationaal ondernemen. Hij/zij wordt zich bewust van het speelveld van de btw, de btw-regels ten aanzien van de levering van goederen en de verrichting van diensten. Tevens worden de veel voorkomende bijzondere situaties die zich voordoen bij grensoverschrijdende goederenleveringen en diensten besproken en hoe dit praktisch moet worden vertaald in de aangifte omzetbelasting.

Certificering
Deelnemers sluiten de leergang btw op niveau 1 en 2 optioneel af met een eindtoets. Bij voldoende resultaat ontvangen zij hiervoor een certificaat.

Meer informatie en inschrijven
Voor meer informatie over de leergang klik hier.
Voor aanmelden klik hier.

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op