30 juli 2012Houd uw administratie up-to-date: kom naar de praktijkbijeenkomsten btw-nultarief en nieuwe factureringsregels

BTW-PLAZA organiseert in augustus en september op vier locaties in Nederland kennissessies  over het btw-nultarief en de nieuwe factureringsregels die per 1 januari 2013 gaan gelden. Twee actuele thema’s die nogal eens voor verwarring kunnen zorgen, maar waarvan de juiste toepassing cruciaal is voor een up-to-date administratie van uzelf of uw cliënten. Tijdens deze praktijkgerichte bijeenkomsten praten we u bij over de laatste stand van zaken, nieuwe ontwikkelingen en voorzien we u van praktische tips. Deelnemers ontvangen ook voor deze praktijkbijeenkomsten van BTW-PLAZA 2 PE-punten per sessie. Houd de administratie up-to-date en schrijf u nu in via onderstaande links:

Inschrijven praktijkbijeenkomst Btw-nultarief

Inschrijven praktijkbijeenkomst Nieuwe factureringsregels

Praktijkbijeenkomsten btw-nultarief

Op 27 en 28 augustus en 4 en 6 september 2012 vertellen wij u alles over de laatste stand van zaken rondom het btw-nultarief. Gegeven de toenemende jurisprudentie over dit onderwerp, alsmede wetswijzigingen in het buitenland (denk bijvoorbeeld aan de Duitse Gelangensbestätigung), is het zaak om uw administratie of de administratie van uw cliënt op orde te hebben. We voorzien u van praktische tips op het gebied van de bewijsvoering, factuurvereisten en aangifteverplichtingen. U krijgt naast een hand-out van de presentatie een aantal praktische schema’s ten aanzien van het btw-nultarief. Deze zijn direct praktisch toepasbaar. Ook is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.

Praktijkbijeenkomsten nieuwe factureringsregels per 2013

Op 11, 12, 17 en 18 september 2012 organiseren we praktijkgerichte adviesbijeenkomsten over de nieuwe factureringsregels die per 1 januari 2013 gaan gelden. Dan treedt de Wet implementatie richtlijn factureringsregels in werking. Door deze wet moeten de factureringsregels in de EU eenduidiger worden. Gemakkelijker worden ze echter niet! In de praktijkbijeenkomsten worden de wijzigingen in de factureringsregels aan de hand van praktijkvoorbeelden in eenvoudige taal besproken.  Denk aan de gevolgen voor bijzondere btw-regelingen, zoals de verleggingsregeling, de reisbureauregeling of de margeregeling, waarvoor in 2013 vaste aanduidingen op de factuur moeten komen in de taal van de EU-lidstaat waar de prestatie aan btw-heffing is onderworpen. Of de uitzonderingen op vereenvoudigde facturen. Door het volgen van de praktijkbijeenkomst bent u weer helemaal klaar voor de (controle op de) facturering in 2013!

Houd de administratie up-to-date en schrijf u nu in!

Inschrijven praktijkbijeenkomst Btw-nultarief

Inschrijven praktijkbijeenkomst Nieuwe factureringsregels

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op