3 maart 2015Gratis online btw-advies: de spelregels

U kunt als PREMIUM en PRO-gebruiker gebruik maken van onze chat. Al uw btw-vragen kunt u hier kosteloos stellen. Elke werkdag kunt u met een van onze btw-specialisten chatten en de verkregen adviezen direct inzetten voor uw organisatie of die van uw klanten. Met een PREMIUM of PRO abonnement houdt u grip op de kosten!

  • Wij verzoeken u om uw vraag zo concreet en duidelijk mogelijk te stellen.
  • Onze btw-specialisten zijn tijdens werkdagen van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur online om uw vragen te beantwoorden.
  • De chat is niet bedoeld voor het beoordelen, opstellen en meelezen/voeren etc. van documenten, stukken en correspondentie etc. 
  • Zodra u een vastlegging wilt in de vorm van een memo, advies of brief geeft onze btw-specialist u vooraf een kostenopgaaf. Door gebruik te maken van deze gratis chatfaciliteit kunt u direct als het nodig is de btw-positie van uw bedrijf of cliënten optimaliseren en hoeft u niet lang op een deskundige reactie te wachten. 


 Heeft u geen PREMIUM of PRO abonnement en wilt u ook gebruik maken van onze chatfunctie? Upgrade dan gemakkelijk uw abonnement in uw Account en chat direct met één van onze adviseurs. Bent u nieuw op BTW-PLAZA? Meld u dan aan

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op