18 april 2012EVO en BTW-PLAZA gaan samenwerking aan

BTW-PLAZA is een samenwerking aangegaan met de EVO (Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport). Onder de naam EVO-BTW-Services bieden EVO, BTW-PLAZA (Van Driel Fruijtier btw-specialisten) en Remobis Refund Services EVO-leden btw-dienstverlening aan op het gebied van buitenlandse btw en dieselaccijns. In een voorlichtingsbijeenkomst op 1 juni a.s. wordt het partnership nader toegelicht. 

De samenwerking is ontstaan vanuit de behoefte om vragen van EVO-leden over internationale btw-zaken nog beter te kunnen beantwoorden. Elke onderneming die importeert en/of exporteert, krijgt immers te maken met complexe wetgeving en regels op dat gebied. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst op vrijdag 1 juni krijgen EVO-leden BTW-PLAZA uitleg en informatie hoe om te gaan met btw-verlegging, toepassing van het nultarief, etc. Dit aan de hand van een aantal heldere praktijkvoorbeelden. Door deze uitleg en informatie betalen EVO-leden niet meer btw dan strikt noodzakelijk is, hoeven zij niet langer op hun geld te wachten dan nodig is en komen zij niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie over de bijeenkomst en EVO-BTW-Services vindt u op de website van EVO.

Uiteraard regelt BTW-PLAZA ook internationale btw-zaken voor niet-EVO-leden. Alle BTW-PLAZA leden hebben toegang tot actuele kennis en praktijkgericht advies in de btw en internationaal sectie. Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons bereiken op 088 – 298 98 98 of info@btwplaza.nl.

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op