21 oktober 2011BTW-PLAZA verwelkomt leden van het NOAB

BTW-PLAZA beschikbaar voor NOAB-leden
Vanaf nu kunt u als lid van NOAB gratis gebruik maken van BTW-PLAZA: online kennis, nieuws en advies op het gebied van BTW. NOAB en Van Driel Fruijtier btw-specialisten uit Dordrecht zijn dit overeengekomen.

BTW-PLAZA geeft toegang tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vraagstukken. Bijvoorbeeld over heffingen en vrijstellingen, maar ook over bijzondere regelingen. U kunt eenvoudig btw-modellen en schema’s downloaden, maar ook kant-en-klare memo’s die u kunt hergebruiken. Daarnaast deelt BTW-PLAZA via haar website en Twitter het meest actuele nationale en internationale btw-nieuws. Bijvoorbeeld wijzigingen van wetsvoorstellen en beleidsbesluiten. Altijd met een praktische vertaling naar de praktijk. Op BTW-PLAZA vindt u verder een compleet en actueel btw-handboek en btw-kennis per beroepsgroep, branche en bedrijfstak. Binnenkort is tevens een mobiele app van BTW-PLAZA beschikbaar: kennis, nieuws en advies on the go!?

NOAB-adviesgroep
BTW-PLAZA is een initiatief van Van Driel & Fruijtier btw-specialisten te Dordrecht, al jaren lid van de NOAB-adviesgroep. Voor een persoonlijk advies van Van Driel & Fruijtier btw-specialisten betaalt u, zoals u gewend bent, een gereduceerd tarief. NOAB berekent u € 160 excl. btw per uur door. Dit tarief geldt voor 2011 en 2012. Door deze afspraak heeft NOAB wederom een betaalbaar adviestarief voor deskundig btw-advies aan NOAB-leden weten te creëren. Van Driel Fruijtier btw-specialisten blijft lid van de NOAB-adviesgroep. ?

Als NOAB lid kunt u zich hier aanmelden voor een gratis abonnement op BTW-PLAZA.

Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op