2 januari 2012BTW-PLAZA verwelkomt AVS-leden

Vanaf nu kunt u als lid van de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) gratis gebruik maken van BTW-PLAZA: online kennis, nieuws en advies op het gebied van btw. De AVS en Van Driel Fruijtier btw-specialisten uit Dordrecht zijn dit overeengekomen.

Btw en onderwijs

Op BTW-PLAZA krijgt u als AVS-lid toegang tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen binnen het onderwijs. Bijvoorbeeld bij verhuur van gymzalen, fondsen wervende activiteiten, detachering / uitlenen van personeel en de exploitatie van een kantine. BTW-PLAZA doet praktische handreikingen om btw- nadelen om te buigen in voordelen. BTW-PLAZA geeft in de sectie btw en onderwijs antwoorden aan schoolleiders over relevante btw-vraagstukken. Onze adviseurs gaan in op de meest voorkomende btw-aspecten in het primair onderwijs en schetsen mogelijke kansen en bedreigingen. Deze sectie wordt voortdurend uitgebreid met actuele kennis en het laatste nieuws. ?

Betaalbaar persoonlijk advies
Voor een persoonlijk advies van Van Driel & Fruijtier btw-specialisten betalen AVS-leden een gereduceerd tarief. BTW-PLAZA berekent u € 160 excl. btw per uur door. Dit tarief geldt voor 2012. Door deze afspraak heeft de AVS een betaalbaar adviestarief voor deskundig btw-advies aan AVS-leden weten te creëren. 

Meld u nu gratis aan!
Als AVS-lid kunt u zich hier aanmelden voor een gratis abonnement op BTW-PLAZA?. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op via telefoonnummer 088 – 298 98 98,  per e-mail via info@btwplaza.nl. Of maak gebruik van ons contactformulier.


Meer weten over wat we u kunnen bieden?

De btw-specialisten helpen u graag verder.

Bel ons op of vul ons contactformulier in.

neem contact op